Bouke - THIS IS ME (discografie)

Bouke's nieuwe album 'This Is Me' is uit. Hij heeft hier heel hard en lang aan gewerkt en het is precies zo geworden zoals hij het wil. De titel is bijzonder treffend! Bouke is zijn eigen weg gegaan en is dan ook ontzettend trots op zijn nieuwe album.


Tracklist;
Julie
Come a little bit Closer
Shanana (Our Song)
Baby I Still Love You
Don't wanna see you cry
Honey I'm Leaving Tonight
This is me
Lost in tears
Kiss you all night long
My Loverdoll
Bring it on home to me
Turn Back Time
To good to be true

*Klik op de track voor de songtekst!


Samen met producer Martin Sterken heeft Bouke een jaar lang gewerkt aan zijn nieuwe album. Maar liefst 13 nieuwe, waarvan 11 door Bouke zelf geschreven, songs. Één van de nummers op het album is een bewerking van een door Pierre Kartner geschreven Songfestival inzending. Bouke zou destijds één van de kandidaten zijn voor het Songfestival, hij koos er echter voor om niet deel te nemen. Toch bleef de song altijd in zijn hoofd hangen, maar in een compleet andere versie dan zoals deze toentertijd werd gebracht.
De song werd door Bouke bewerkt tot een song die bij hem past. Het is een album geworden dat bruist van de energie. Uptempo songs worden afgewisseld door gevoelige ballads zoals alleen Bouke deze kan brengen. De eind vorig jaar gelanceerde single 'Come a little bit Closer' werd met veel enthousiasme ontvangen, met de nieuwe songs op het album 'This Is Me' zal dit niet anders zijn.

Album bestellen via; CDhal Ruinen.