Beheer BoukeL8

Mijn naam is Irene en ik beheer deze site over Bouke. Dit doe ik in combinatie met het maken van filmpjes die verschijnen op youtube.

In 2006 leerde ik Bouke kennen als een fijne, warme persoonlijkheid. Hij vroeg me toen naar een concert te komen, waarna ik nooit meer 'afwezig' ben geweest. 
Filmpjes maakte ik altijd al, maar in 2009 ontstond het idee een Hyves-pagina op te zetten, voor welverdiende promotie van Bouke. Hyves was toen helemaal 'in', dus een goede manier om een ieder op de hoogte te houden van alles rondom Bouke. Niet veel later ging www.boukeL8.nl de lucht in en verdween Hyves.

Omdat ik schrijven, video's bewerken en knutselen met plaatjes érg leuk vind, doe ik dit allemaal met veel plezier.
Ja, er zit veel tijd en energie in, maar Bouke verdient dit! En de waardering die ik krijg van een ieder, is stimulerend genoeg om iedere keer weer voor de computer te kruipen. 

 
Memories will last for all time. Onvergetelijke gebeurtenissen, waaronder; de grote concerten, de kleine intieme optredens, de zomerfeestjes, de beide programma's waaraan Bouke meedeed (Waar is Elvis? en The Winner Takes It All) en aanwezig zijn in het Elvismuseum toen Bouke op de gitaar van Elvis mocht spelen.

Ik ben van plan dit nog heel lang te blijven doen. Voor Bouke en iedereen die hem een warm hart toedraagt.