Rudy Wagner, 06-10-2016
Foto rechts;
Na Bouke's concert in Emmen.
's Ochtend zijn we nog bij mekaar gekomen met mijn neefjes en nichtjes. En Bouke heeft nog gezongen met zijn ooms en tante's. Wat hebben we genoten van zijn concert en thuis met zijn allen lekker gek doen en vreselijk gelachen.

Foto boven;
Viva Las Vegas 2015

 

Bouke ken ik dus omdat het mijn grote neefie is. Zijn vader Jochen is mijn neef. Bouke's oma is mijn tante en we gaan zo vaak mogelijk op bezoek.
Vroeger toen we nog heel klein waren maakten we muziek met zijn allen en Hans, Bouke's oom, drumde op emmers.
Ik ben een echte familie man en dat is Bouke ook. Wanneer ik naar Emmen ga naar mijn tante dan komt Bouke ook altijd even aan. Gezellig altijd even zingen en doornemen wat voor nieuws hij weer in petto heeft.
We hebben ook veel gemeen en zijn soms uren aan de telefoon of aan het appen. En altijd gek doen. We lachen heel wat af.
Hij neemt ook altijd de tijd om even te kletsen na zijn optredens en concerten.
Ik ben dan hartstikke trots op onze Bouke wat hij heeft bereikt en dat hij lekker zichzelf blijft. Het is een rasartiest, heeft veel talenten; alles zelf bedenken van clip tot zijn muziek en teksten.
Bouke is een fijne jongen privé, maar ook als muzikale collega. Hij geeft me ook advies wat ik eens moet proberen om te zingen en wat heel goed bij mij zou passen. Dat siert hem ook. Zo zie je wat een goed hart hij ook heeft. Ik wens hem dan ook al het geluk toe. En dat al zijn wensen mogen uitkomen.

De pen geef ik door aan mijn vrouw Trena Wagner.