NieuwsBouke wint All Together Now - vrijdag 10 mei 2019

Bouke wint All Together Now! Na ‘Waar is Elvis?’ en ‘The Winner Takes It All’ heeft Bouke wéér een televisieprogramma gewonnen.
In ‘All Together Now’ liet hij zien wat een fantastische zanger/entertainer hij is. Met een zeer swingende en krachtige vertolking van ‘Great Balls of Fire’ kreeg hij het voor elkaar dat maar liefst 95 van de 100 mensen uit hun stoelen sprongen en voor hem op de knop drukten. Een score die ervoor zorgde dat hij de 2e plaats in de top 3 bemachtigde.
Bouke’s lot was in handen van Daniel, die op de 1e plaats stond. Hij koos ervoor Bouke uit te dagen, want een echte mannen sing-off leek hem wel wat. Heel veel dank aan Daniel!
In de finale scoorde Bouke 93 punten met ‘I’ll Never Fall in Love Again’, wat genoeg was om de show te winnen. Daniel werd 2e met 83 punten. Naast de grote euforie van het winnen van het programma, kon Bouke ook een vreugdedansje maken voor alle positieve reacties die hij van de 100-koppige jury kreeg. ‘’Je bent een verdomd goede zanger!’’, ‘’Dit is wel entertainment, bro!’’, ‘’Ik wist niet dat ik Rock ’n Roll zo leuk vond!’ en ‘’Je bent gewoon top en wat ik ook heel tof vind is dat je deze muziek terugbrengt.’’ zijn enkele van deze reacties.

De prachtige beelden zullen snel te vinden zijn op Bouke’s officiele fb-pagina.
Ondertussen kun je via Spotify luisteren naar het speciaal geüploade ‘I’ll Never Fall in Love Again’.

Reacties:

Enorm genoten van Bouke's optreden. Natuurlijk is hij de tefechte winnaar want hij heeft gewoon de allerbeste stem en ik heb ook nog nooit één valse noot bij hem gehoord. Super gefeliciteerd.

Betty- 10-05-2019


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >