NieuwsDe zak van Sinterklaas - donderdag 27 oktober 2016

De pepernoten liggen al minstens een maand in de schappen ..
Zie ginds komt de stoomboot..
De lieve goede Sint is bijna weer in het land en zoals al werd aangekondigd, geeft BoukeL8 ‘de zak van Sinterklaas’ weg met daarin allerlei cadeautjes die met Bouke te maken hebben.
Wat erin zit, is nog even een verrassing, maar de inhoud is zéker het meedoen van de actie waard.
1 ding wordt verklapt; de Sint stuurt je in samenwerking met het ATLAS Theater Emmen naar het komende Kerstconcert op 23 december in het ATLAS Theater (2 personen) - A little touch of Christmas.

Bouke en Sinterklaas hebben één ding gemeen; de medemens vreugde bezorgen.
Of het nu fans zijn of kinderen, mensen worden blij!
Om kans te maken op deze mooie zak, wil BoukeL8 graag de vreugde zien die Bouke jou bezorgt. Maak een happy picture. Deze mag van jou alleen zijn, met je vrienden, familie, kids of misschien zelfs je huisdier. Als de foto maar voor een smile zorgt en toont hoe blij Bouke ('s muziek) jou maakt.
Dit doe je in combinatie met zijn nieuwe single ‘Come a little bit Closer’; door 1 zin uit deze song te gebruiken in de vrolijke foto (de zin op de foto plaatsen). Gebruik je eigen creativiteit. Jouw foto stuur je naar congeniality_8@hotmail.com ! Foto's insturen kan tot donderdag 17 november. De leukste plaatjes worden daarna op BoukeL8 getoond. Dan mag het publiek kiezen.
De winnaar wordt op donderdag 1 december bekendgemaakt, zodat hij/zij de zak ontvangt vóór pakjesavond – 5 december.Bouke komt binnenkomt (waarschijnlijk maart 2017) met een spiksplinternieuw album.
Natuurlijk maak je bij BoukeL8 tegen die tijd kans om het album te winnen.
Na de release van dit pareltje volgt er een follow-up.
Een actie waarbij de fans op de foto gaan mét het album en deze verspreiden om daarmee kans maken op een fantastische prijs!

Eerdere acties

Reacties:

Hallo, Dat zou wel een heel mooi Sint cadeautje zijn.... Ik zou daar heel blij van worden...en die nieuwe singel van je is super gaaf dus dat album van je zou ook wel heel goed klinken....je bent en blijft een Topper..groetjes Jannie Wijnholds

jannie wijnholds- 28-10-2016

Wat zouden wij hier blij mee zijn ik heb eigenlijks nog geen 1 kerstconcert gemist ik wou dit jaar ook dolgraag met mijn kids mijn zoontje van 7 is ook helemaal gek van bouke en die zou ik meenemen maar financieel waarschijnlijk niet haalbaar dus dit zou zo gaaf zijn dan komt mijn zoontje zijn wens uit hij luistert vaak naar muziek van bouke en wou hem ook zo graag in het echt zien dus ik ga echt duimen 😊😊😊😊

Wieteke de vries - 28-10-2016

Een hele geweldige actie zou zo graag willen winnen maar zal niet de enigste zijn kan ook niet anders met zo,n geweldige zanger bouke is mijn grote idool 😉😘

Leontien kling - 16-11-2016


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >