NieuwsReacties winnaars Bouke rocks Elvis | Tell me your Bouke Story 22 - woensdag 30 maart 2016

Hermien Leferink en Harold Alexander wonnen afgelopen vrijdag allebei 2 tickets voor Bouke rocks Elvis. Zij vertellen nu hoe ze deze avond ervaren hebben;

Hermien
Het begon afgelopen vrijdag al, het te horen krijgen dat ik kaartjes had gewonnen voor Bouke rocks Elvis. Ongeloof, blijdschap en zelfs tranen van geluk…
Zaterdagavond tegen 19.00 uur betraden mijn vriend en ik de foyer van de Lievekamp in Oss, alwaar het al snel gezellig was met diverse bekenden. Saamhorigheid was wat ik voelde…of iemand nu voor Bouke kwam of voor de nummers van Elvis wat hij zou gaan zingen. Ademloos luisterend en vaak met kippenvel heb ik deze adembenemende show mogen aanschouwen. Met name met de nummers ‘My Way” (wat hij opdroeg aan zijn held Johan Cruijff), "If I Can Dream” (speciaal voor z’n vrienden uit Belgie om hen te steunen na de terreuraanslagen afgelopen week).
Een van de mooiste momenten vond ik toen Bouke het nummer "You’ve got a friend” inzette en Bastiaan Ragas het podium betradt om samen te zingen. Samen liepen ze de zaal in en vroegen iedereen te gaan staan en mee te zingen…wederom saamhorigheid…kippenvel!! Bouke & Elvismattersband..BEDANKT voor de geweldige avond!!
Liefs, Hermien

Harold
Hierbij wil ik laten weten dat ik voor 100 % heb genoten van Bouke rocks Elvis.
Bouke heeft met dit concert, het concert dat hij in 2015 deed in een sneltreinvaart helemaal overtroffen.
Vooral met de nieuwe songs die hij heeft opgenomen in zijn setlist, zijn juwelen op zich + de 3 ode songs (My Way, It's Midnight & If I Can Dream) waren hartverscheurend, met daarbij vele staande ovaties. 
Bouke & ElvisMatters band kwamen helemaal tot hun recht. Ik hoop dat deze concertreeks elk jaar terug mag keren, zowel in Oss als daarbuiten. Ik hoop dat Bouke & zijn topband + orkest ook eens Muziekcentrum Eindhoven, of nog beter in mijn eigen woonstad Helmond Theater 't Speelhuis aandoen met zijn wervelende show.
Hier zal hij ook de bezoekers versteld laten staan van zijn performance & zijn magical voice.
Ik deel nu al de clips van het concert op mijn facebookpagina met mijn vrienden, zodat ze er ook van kunnen meegenieten en dat zij bekend raken met het fenomeen Bouke.
Nogmaals wil ik www.boukeL8.nl bedanken voor de tickets van Bouke rocks Elvis 2016.
Met vriendelijke groeten, Harold Alexander.

____________________________________________________________________________________________________________________

De 22e Tell me your Bouke Story staat online. Marc van Vlierberghe vertelt zijn verhaal.
Tell me your Bouke Story | Marc van Vlierberghe
Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >