NieuwsWin een ticket voor Parkfestival! - donderdag 28 augustus 2014

 

Wil jij ook zo graag naar Bouke en ElvisMatters band op Parkfestival in Coevorden (12 september)?
Dat kan! Parkfestival heeft www.boukeL8.nl 1 ticket voor de vrijdag geschonken om te verloten onder de liefhebbers van Bouke.

Wat moet je doen?
Vraag Dreamgirl van Bouke aan bij jouw favoriete radiostation en vul deze zin aan in een reactie op dit bericht;

Ik heb op .. (datum) Dreamgirl aangevraagd bij .. (radiostation) omdat .. (originele reden - natuurlijk niet: omdat ik dan kans maak op een ticket voor Parkfestival)

De leukste reactie wint het speciale BoukeL8-kaartje dat je toegang geeft tot Parkfestival. Winnaar wordt gekozen door BoukeL8 in samenwerking met Parkfestival en zal op dinsdag 9 september bekend worden gemaakt. Vergeet niet je mailadres in te vullen bij je reactie (deze is alleen zichtbaar voor het beheer van BoukeL8).

*Tip; RadioNL draait Bouke's Dreamgirl graag. Vraag Dreamgirl ook aan bij radiostations die Bouke nog niet draaien!

 


Reacties:

Ik heb op 16,17,23 en 24 augustus Dreamgirl aangevraagd bij GIgantfm omdat ik het een super leuk nummer vind en de betreffende DJ is ook een grote fan van Bouke.

Janke Hulsink- 28-08-2014

http://thewritersden.net/refused-car-insurance.html http://bradleyreport.net/best-car-insurance-policies-in-india.html http://www.axlehoes.com/delhi-college-of-engineering-phd-admission-2012.html http://bradleyreport.net/progressive-auto-insurance-greer-sc.html http://rezaissmall.com/courses-in-nutrition-in-cork.html http://isaacson-mud.org/providers-of-multi-car-insurance.html http://thewritersden.net/icm-insurance.html

O4nRwddQJYQf- 07-11-2015

http://thewritersden.net/medial-insurance.html http://thewritersden.net/car-insurance-companies-near-me.html http://www.axlehoes.com/finance-courses-after-mba-marketing.html http://independentwoundcaresolutions.com/budget-home-insurance-review.html http://amazinggaragefloor.com/who-has-the-cheapest-auto-insurance-in-minnesota.html

CjhEPLh1FZY1- 08-11-2015


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >